0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Recepten

Bes inspiratie

Rond van vorm, vol van smaak, diepblauw van kleur, goed voor je gezondheid en met een stevige bite; blauwe bessen zijn ontzettend veelzijdig! En dat laten we jou graag zien! Inspiratie nodig of nieuwe ideeën opdoen? Bekijk de Pinterest borden van Simply the Bes!

Bes lekker

Blauwe bessen zijn lekker én gezond en dat heeft kokkerellend Nederland ook ontdekt. Voor een goede start van je dag, in een lekker lunchgerecht, om even tussendoor te snacken, om je hoofdgerecht mee te verrijken, in een smoothie of als smaakvolle toevoeging aan je toetje: het kleine blauwe vruchtje is inmiddels te vinden in tal van recepten. Van ontbijt tot diner, van dessert tot drank en van salade tot traktatie of snack; je vindt het hier allemaal! Eet smakelijk! Bekijk hier recepten van Simply the Bes!

Over Simply the Bes

De trots van de blauwebessentelers vertaalt zich in een unieke samenwerking. De blauwebessentelers in Nederland hebben de handen ineengeslagen in het collectief ‘Blauwe Bessen Platform’. Onder de noemer ‘Simply the Bes’ promoten de telers samen hun trots; de Nederlandse blauwe bes. Dat doen ze onder andere op deze website en via diverse social media kanalen. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. Want iedereen moet kunnen genieten van de diepblauwe bes met haar stevige bite, gezonde eigenschappen en heerlijke smaak!